• Artikkelin kategoria:Artikkelit
  • Artikkeli julkaistu:17.1.2022

Mitä twiitit paljastavat liikunnan harrastamisesta?

Sosiaalinen media on nykyisin kiinteä osa jokapäiväistä elämäämme. Jaamme somessa tietoa aktiviteeteistamme, mielipiteistämme ja arjestamme. Näitä tiedonmurusia on alettu hyödyntää myös tutkimuksessa. Miten sosiaaliseen mediaan perustuvan tutkimuksen tuloksia voidaan sitten hyödyntää yhteiskunnassa laajemmin? Mitä esimerkiksi twiitit paljastavat liikunnan harrastamisesta pääkaupunkiseudulla? Tätä on tutkittu Helsingin yliopiston ja Jyväskylän yliopiston yhteisessä YLLI‑hankkeessa.

Kirjoittaja

You are currently viewing Mitä twiitit paljastavat liikunnan harrastamisesta?

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Positio-lehdessä 4/2021. Lue koko artikkeli Helsingin yliopiston kirjaston sivuilta.