LIH Open house – Paikkatiedosta uutta liiketoimintaa

Paikkatietoon perustuva yhteiskunta kehittyy ja uusiutuu kovaa vauhtia. Yhteistyöllä voimme vaikuttaa siihen, että paikkatieto-osaaminen ja työnantajan tarpeet kohtaavat tulevaisuudessakin!

Ensimmäinen Open house -tilaisuus Paikkatiedosta uutta liiketoimintaa, järjestetään Turussa 29.3.2023 klo 16-18. Tilaisuus on osa Location Innovation Hubia, jonka tavoite on laajentaa paikkatiedon hyötykäyttöä palveluissa ja teknologiassa ja tuottaa näiden avulla uusia hyötyjä yhteiskunnalle. Tapahtuma on myös osa Aluetietofoorumin iltaohjelmaa.

Ohjelma

15:30 Cocktailit, verkostoitumista, musiikkia
16:00 Tervetuliaissanat
16:05 Paikkatiedon innovaatiot liiketoiminnassa (yritysnäkökulmat)
16:25 Digitaaliset teknologiat ja paikkatieto-osaajat (yliopiston näkökulma)
16:30 Yleisön Q&A
16:45 Rentoa keskustelua

Tapahtuma on ilmainen kaikille! Ilmoittautuminen vaaditaan, ilmoittautumisen deadline on 24.3.2023. Tilaisuus ei tarjoa etäosallistumismahdollisuutta. 

Yrityksen edustaja? Liity joukkoomme ja hanki syvempää ymmärrystä paikkatiedosta liiketoiminnan moottorina, tai tapaa asiantuntijoita ja opi, kuinka voit itse soveltaa paikkatietoteknologiaa yrityksessäsi. 

Opiskelija? Tule kuulemaan, minkälaisia alan yrityksiä Suomesta löytyy ja minkälaista paikkatieto-osaamista Suomessa tarvitaan!

#Disruptio #Planetaarinenhyvinvointi #Digitaalisetkaksoset

Date

29.03.2023
Päättynyt

Time

15:30 - 18:00

Sijainti

Turku

Muut sijainnit

Järjestäjä

Turun yliopisto

Muut järjestäjät

Lounaistieto

Puhuja