HRI Loves Developers: Digitaalinen kaksonen

Helsingin 3D-kaupunkimallit, eli ns. kaupungin digitaalinen kaksonen, ovat virtuaalinen kokonaisuus kaupungin ympäristöstä, toiminnasta ja muuttuvista tilanteista. Digitaalinen kaksonen on yhdistelmä tietoteknisiä palveluja, avointa dataa ja päivittyvää tietoa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan ti 16.1.2024 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Uuden teknologian, kuten tekoälyn ja pelimoottorien, tuomat mahdollisuudet muokkaavat digitaalisen kaupungin teknistä kokonaisuutta ja hyödyntämisen mahdollisuuksia jatkuvasti. Helsingin digitaalinen kaksonen, kuten myös todellinen kaupunki, ei ole koskaan valmis.

Tervetuloa HRI Loves Developers: Digitaalinen kaksonen -etätapahtumaan torstaina 18.1.2024 klo 15-18! Tapahtumassa esitellään Helsingin kaupungin kaupunkimalleja ja niiden hyötykäyttöä kaupunkiympäristötoimialan palveluissa sekä kerrotaan innovatiivisista kokeiluista kaupunkimalleilla.

Tapahtuma järjestetään etänä Teams-alustalla ja siihen oli ennakkoilmoittautuminen. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja se pidetään suomeksi. Tapahtumasta tehdään tallenne.

Ohjelma

Tapahtumassa on puheenvuoroja mm. Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin asiantuntijoilta. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan joulukuun alkupuolella.

Ilmoittaudu mukaan

Sujuvan etäosallistumisen mahdollistamiseksi pyydämme osallistuja ilmoittautumaan etukäteen. Annettua sähköpostiosoitetta ei käytetä muihin tarkoituksiin, ja sähköpostilista tuhotaan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan ti 16.1.2024 klo 13 saakka. Ilmoittautuneille lähetetään sen jälkeen liittymislinkki Teams-kokoukseen.

Date

18.01.2024
Päättynyt

Time

15:00 - 18:00

Lisää tietoa

Read More
Kategoriat

Järjestäjä

Helsinki Region Infoshare