ProGIS ekskursio

Tervetuloa tiistaina 22.11.2022 klo 9-11 Espoon Leppävaaraan tutustumaan Terrasolidin ja Trimblen toimintaan.

Paikka: Oasis of Professionals – OOPS Espoo, Hatsinanpuisto 8

Tilaisuus järjestetään hybriditilaisuutena, joten etäosallistuminenkin on mahdollista. Fyysinen tilaisuus järjestetään Espoon Leppävaarassa OOPS toimistorakennuksessa, jossa molemmilla yrityksillä on toimitilat. OOPS:n osoite on Hatsinanpuisto 8.

Trimble Energy & Public Administration kehittää ohjelmistoratkaisuja energianjakelun, julkishallinnon ja vesihuollon toimialoille. Liiketoiminta-alue tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia prosessitukityökaluja suunnittelusta rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon sekä sovelluksia laadukkaiden asiakaspalveluratkaisujen rakentamiseen. Ratkaisujen keskeisiä ominaisuuksia ovat modulaarisuus, yhteentoimivuus ja vahvat paikkatieto-ominaisuudet.

Terrasolid on pistepilviaineistojen käsittelyyn erikoistunut suomalainen ohjelmistotalo, jolla on asiakkaita yli 100 maassa. Pistepilvien käyttö paikkatietona sekä aineistosta jalostettavana informaationa kasvaa jatkuvasti. Laitteistojen kehittymisen ja edullisempien hintojen myötä pistepilvet ovat tulleet tai tulossa moniin paikkatiedon prosesseihin. Tulemalla paikan päälle pääset kurkistamaan myös lokakuussa ensiesittelynsä saaneeseen HI-RES pistepilviteknologiaan stereotyöasemallamme.

Date

22.11.2022
Päättynyt

Time

09:00 - 11:00

Lisää tietoa

Ilmoittaudu täällä

Järjestäjä

ProGIS ry