ProGIS ry:n iltapäiväseminaari

Mikä: ProGIS ry:n iltapäiväseminaari
Milloin: Torstaina 30.3.2023 klo 15.00 – 17.00
Missä: Spatineon toimisto, Työpajankatu 9 D, Helsinki. Etäosallistumislinkki täällä.
Miksi: Kuule paikkatietoalan kuumimmista uutuuksista ja opi millaisia projekteja Spatineo ratkoo asiakkaidensa kanssa – Tarjolla myös kuoharia!
Kenelle: ProGIS-jäsenille

Terve!

ProGIS ja Spatineo järjestävät maaliskuun lopulla iltapäiväseminaarin paikkatietojen tehokäytöstä. Miten, miksi, ja millaisilla työkaluilla rakentuvat modernit paikkatietoratkaisut, ja miten erilaiset organisaatiot voivat ottaa niistä täydet hyödyt irti? Muun muassa näistä asioista kerromme toimistollamme läsnäosallistujille lisää, mutta samat asiat pääsette myös kuulemana linjoja pitkin sillä tapahtuma järjestetään hybridinä.

Paikan päällä osallistujille on tarjolla pikkusuolaista ja kuohuvaa. Itse tapahtuman jälkeen halukkailla on mahdollisuus lähteä pienille (omakustanteisille) aftereille Teurastamon makuhermoja hellivään kulinaarimaailmaan. Jos et ole aikaisemmin maistanut Taqueria Lopez ý Lopez tortilloja tai Helsinki Distilling Companyn drinkkejä niin nyt siihenkin sitten avautuu oiva mahdollisuus!

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ProGIS-jäsenille ja toivotamme teidät kaikki tervetulleeksi kuulemaan paikkatiedon ilosanomasta lisää tapahtumaan!

Spatineosta

Spatineo perustettiin vuonna 2011 auttamaan yrityksiä ja organisaatioita luomaan liiketoimintaa datalla. Aluksi keskityimme luomaan paikkatiedolla arvoa asiakkaillemme sekä varmistamaan tiedon oikeellisuus ja oikea-aikaisuus.

Olemme kasvaneet matkalla yhdeksi Suomen johtavaksi paikkatietojen asiantuntijaksi ja tiedämme miten data kulkee automaattisesti, nopeasti sekä luotettavasti loppukäyttäjälle asti. Erityisosaamistamme ovat ohjelmistokehitys, pilvipalvelut ja paikkatiedon eri osa-alueet. Olemme erinomaisia automatisoimaan paikkatietoaineistojen käsittelyä sekä luomaan turvallisia ja tehokkaita paikkatietojärjestelmiä. Olemme myös kansainvälisten paikkatietostandardien erityisasiantuntijoita.

Date

30.03.2023
Päättynyt

Time

15:00 - 17:00

Lisää tietoa

Ilmoittaudu
Kategoriat

Järjestäjä

ProGIS ry