ProGIS miniseminaari: SharperShape

Tervetuloa tutustumaan Sharper Shape:n toimintaan torstaina 22.9.2022 klo. 9:30 – 11:30.

Tilaisuus järjestetään Sharper Shapen toimitiloissa, Espoon Niittykummussa. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden avulla. Ilmoittautumiset maanantaihin 19.9. mennessä (kalenterikutsu lähetetään ilmoittautuneille).

Sharper Shape on yksi voimakkaimmin kasvavista paikkatietoalan startupeista Suomessa. Sharper Shapen asiakkaisiin kuuluu Yhdysvaltojen suurimpia sähköverkkoyhtiöitä, joille 3D-mallinnamme sähköverkot ja eri kasvillisuusanalyysien ja mallinnusten avulla tunnistamme verkkoihin kohdistuvat riskitekijät. Sharper Shape vastaa koko tuotantoketjusta alkaen datan keruusta helikoptereilla itse kehittämillämme instrumenttikokoonpanoilla, aina analyysien lopputuloksiin ja raportointiin. Tuotanto tapahtuu pitkälti omilla pilvipohjaisilla työkaluillamme.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Ole hyvä ja ilmoittaudu tapahtumaan alla olevasta linkistä,  jotta pystymme varautumaan tarjoilujen ja tilajärjestelyiden suhteen. Jos olet jo ilmoittautunut mutta et pääsekään osallistumaan, ole hyvä ja peru osallistumisesi samaa ilmoittautumislinkkiä hyödyntämällä.

https://forms.gle/7sdxh2TRNaL7u9Sg6

Date

22.09.2022
Päättynyt

Time

09:30 - 11:30

Lisää tietoa

Ilmoittaudu täällä

Järjestäjä

ProGIS ry