Käsi, joka pitelee kännykkää, joka ottaa kuvaa tapahtumayleisöstä.

Shift Business Festival: Tekoäly, automaatio, kyberturvallisuus – hypesanoista kohti oikeaa yrityskasvua

Aika: 29.5. klo 15.30–16.15
Paikka: Shift Business Festival, Turku Futuruescapes -lavalla

Pitäisikö optimoida, automatisoida, ennustaa ja tehdä parempia päätöksiä, mutta on vaikeuksia lähteä liikkeelle? On AItä, NLPtä, IoTtä ja kuusGtä – mitä näistä pitää ymmärtää?

Nyt on mahdollisuus kuulla, miten koneoppimisalustaa pyörittävä Valohai, IT-palvelutalo Netum ja tekoälyratkaisuja tarjoava Silo AI ovat pistäneet liiketoimintaan vauhtia, mitä he ovat oppineet aallonharjalla surffatessaan ja mitä karikkoja kannattaa välttää. Mukana keskustelussa on myös Robocoast, yksi Suomen EDIH-digitalisaatiohubeista, joiden tavoitteena on tukea pieniä ja keskisuuria yrityksiä ottamaan termit haltuun ja auttaa liiketoiminnan digitalisaation kasvupyrähdyksessä.

Keskustelijoina COO Toni Perämäki Valohaista, datan ja analytiikan johtaja Jani Henriksson Netumilta, Chief operating officer Jaakko Vainio Silo AI:sta sekä kansainvälisen liiketoiminnan päällikkö Pirita Ihamäki Robocoastilta. Puheenvuorojen jälkeen lavan luona tavattavissa Piritan lisäksi myös Location Innovation Hubin verkosto- ja asiakasvastaava Joonas Jokela.   

Lisätietoa tapahtumasta ja ohjelmasta: theshift.fi/ohjelma-2024

Nähdään Turussa!

Date

29.05.2024

Time

15:30 - 16:15

Sijainti

Turku

Järjestäjä

Location Innovation Hub