Virtuaalinen kuntakiertue / Itä-Suomi

Maanmittauslaitos tarjoaa kunnille laadukkaita ja ajantasaisia kiinteistö-, huoneisto- ja peruspaikkatietoja sekä palveluita, jotka auttavat kuntia rakennetun ympäristön suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Tarjoamme kunnille tukea ja työkaluja muun muassa kiinteistörekisterin pitämiseen, kiinteistökaupan ja maanvuokrasopimuksen laatimiseen sekä paikkatietojen yhteentoimivuuden parantamiseen ja INSPIRE-velvoitteiden täyttämiseen.

Kuntakiertue käynnistyy syksyllä

Järjestämme marraskuussa 2022 virtuaalisia, alueellisia tapahtumia, joiden tavoitteena on vahvistaa Maanmittauslaitoksen ja kuntien välistä yhteistyötä. Kerromme tapahtumapäivän aikana ajankohtaisista teemoista, jotka vaikuttavat kuntien työhön ja toimintaan. Luvassa on kuntien puheenvuoroja ja yhteistä keskustelua.

Tapaamisiin marraskuussa verkossa! Ilmoittautuminen on alkanut ja ohjelmat on julkaistu. Osallistuminen tapahtuu Teamsin välityksellä. Osallistua voi koko päiväksi tai vain tiettyihin, omaa työtä koskeviin esityksiin. Voit osallistua vapaasti joko oman alueesi tapahtumaan tai muiden alueiden tilaisuuksiin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tilaisuuksiin

Date

03.11.2022
Päättynyt

Time

09:00 - 15:00

Lisää tietoa

Ilmoittautuminen

Sijainti

Etätapahtuma

Järjestäjä

Maanmittauslaitos