• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:20.6.2023

Positio-lehden alusta on uudistettu!

Positio-lehdessä on jo yhteensä yli 250 artikkelia, kolumnia ja tiedotetta. Kehitämme lehden alustaa ja korjaamme muutamia havaittuja bugeja.

Kirjoittaja

Positio-lehden käyttämä julkaisualusta on kokonaan uudistettu. Käyttöliittymä ei ole juurikaan muuttunut, mutta tuomme hieman lisääartikkelikuvia ja helpotamme toimituksen työtä korjaamalla muutamia työläitä työvaiheita. Suurimpana lukijoille näkyvänä muutoksena tulee monikielisyys. Positio-lehti tulee nyt myös englanninkielisenä versiona, jossa voi olla oman sisällön lisäksi myös samaa sisältöä useammalla kielellä.

Samalla kohennamme lehden arkistoa, jotta kaikki sisältö on helposti luettavaa. Artikkeleita on kertynyt vuodesta 2020 alkaen yhteensä 83 ja kolumneja 57 sekä tiedotteita 111 kpl. Lehden lukijamäärä kasvoi kevään aikana 20% ja yksittäisiä lukijoita alkaa olla 2000 kpl.

Palaute ja kehitysehdotukset ovat edelleen tervetulleita! paatoimittaja@positio-lehti.fi