• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:15.9.2020

MOOC-kurssi: Geospatial Application for Distaster Risk Management

UNOOSA ja Centre for Space Science and Technology Education for Asia and the Pacific tarjoavat Geospatial Application for Distaster Risk Management -kurssin.

Kurssin tavoitteena on parantaa osallistujien valmiuksia paikkatieto- ja maapallon havainnointitekniikoiden käytössä ja sovelluksissa eri aihealueilla. Kurssin oppisisällöt toimittavat kansainvälisesti tunnetut asiantuntijat. Oppimateriaalit sisältävät räätälöityjä videoistuntoja, 2D- ja 3D-animaatioita, SCROM-paketteja, luentomonisteita ja esityksiä.

Kurssi on lähtökohtaisesti tarjolla valtion virkamiehille, ammattilaisille, kouluttajille, yliopisto-opiskelijoille ja katastrofien hallinnan alalla toimiville sidosryhmille.

Rekisteröintilomake löytyy tämän linkin kautta.

MOOCista yleisesti

MOOC perustuu käyttäjäkeskeisen oppimisen periaatteeseen, jossa opiskelijat voivat opiskella täysin omaan tahtiinsa. MOOC yhdistää opiskelijoita ja kouluttajia ympäri maailmaa, ja tarjoaa erilaisia keskustelufoorumeita tukemaan opiskelijoiden vuorovaikutusta. Etäluettavista kursseista voi saada opintopisteitä, tai niitä voi muuten käyttää henkilökohtaisten/ammatillisten taitojen kehittämiseen.