• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:17.11.2020

18.11.2020 GeoForum menee metsään -webinaari

You are currently viewing 18.11.2020 GeoForum menee metsään -webinaari

18.11.2020 vietetään kansainvälistä paikkatietopäivää. Tämän kunniaksi GeoForum järjestää valtakunnallisen verkostoitumistapahtuman paikkatietoalan aktiiveille. Tapahtuma järjestetään ympäri Suomea sekä ulkona että verkossa. Kyseessä on pienryhmissä tehtävä suunnistustapahtuma, jonka tarkoitus on koota alueellisesti yhteen paikkatietoalan osaajia ja mikä tärkeintä, tarjota pieni tauko etäpalavereista. 

Tapahtuman ulkoiluosuus järjestetään klo 9:00-11:00. Ulkoiluosuuden jälkeen palataan toimistolle ja jaetaan ryhmien töiden tuloksia. Kaikille avoimeen Google Meet -webinaariin voi osallistua tämän linkin kautta, klo 13:00-14:00.

Ryhmät

Pirkanmaa: Jussi Välimäki, Jan Seppänen, Miina Vainio, Arto Majoinen, Veera Intihar

Pohjois-Savo: Tuula Hyttinen, Marko Ahola, Esko Enkkelä

Varsinais-Suomi: Maiju Kähärä, Natalia Räikkönen, Jaakko Lehto, Pauliina Mäkinen, Jenni Kujala

Uusimaa: Riitta Tornivaara-Ruikka, Elina Ranta, Juha Saarentaus

https://geoforum.fi/18-11-2020-geoforum-menee-metsaan/