• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:26.11.2020

Vielä ehdit: 26.11. Turning point in knowledge-based decision making

You are currently viewing Vielä ehdit: 26.11. Turning point in knowledge-based decision making

Koronakriisi on käynnistänyt muutoksia paikkatiedon käyttöön päätöksenteossa. Telian ja GeoForumn järjestämässä webinaarissa 26.11. kuullaan alustuksia muista Pohjoismaista ja keskustellaan muutoksesta.

30 minuutin webinaarissa keskustellaan location intelligencen tarjoamista hyödyistä kriisitilanteissa sekä sen mahdollisuuksista kaupungeille, kunnille ja muille organisaatioille.

Keskustelijoina ovat Helsingin yliopiston geoinformatiikan professori Tuuli Toivonen, sekä Telian location intelligence -asiantuntijat Tiia Palvimo ja Tero Särkiniemi. Webinaariin voi rekisteröityä tämän sivun kautta.