• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:19.11.2021

KAOS-3D-kaupunkimallien ja kaupunkien digitaalisten kaksosten työpaja

You are currently viewing KAOS-3D-kaupunkimallien ja kaupunkien digitaalisten kaksosten työpaja

Tervetuloa ESR KAOS-hankkeen (Kaupunkimallien Osaamispääoman Kehittäminen 6Aika-kaupungeissa) 3D-kaupunkimallien ja kaupunkien digitaalisten kaksosten tulevaisuustyöpajaan maanantaina 29.11. kello 10-16.

3D-kaupunkimallien ja digitaaliset kaksosten käyttöön sisältyy valtavia mahdollisuuksia, joita voidaan hyödyntää laaja-alaisesti. Nyt on oikea aika ideoida uusia sovelluksia ja kehittää tulevaisuuden ratkaisuja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Siksi 29.11 järjestetään tulevaisuustyöpaja, jossa on osallisena kaupunkeja, kaupunkiorganisaatioiden asiakkaita, yrityksiä niin 3D-mallien ja digitaalisten kaksosten tuotannon ja hyödyntämisen kannalta, alan tutkijoita – ja kaikki alasta kiinnostuneet ovat tietenkin lämpimästi tervetulleita.

Työpajatyöskentelyä johtaa futuristi ja kaupunkimallien ja digikaksosten kanssa jo pitkään työskennellyt asiantuntija Risto Linturi.

Tapahtuman tarkka aikataulu vahvistetaan myöhemmin, mutta luvassa on päivä etulinjan kehittämistyötä, jolla voidaan linjata 3D-kaupunkimallien ja digitaalisten kaksosten kehityksen suuntaa ja tulevaisuuden käyttömahdollisuuksia.

Osallistumalla voit vaikuttaa itsellesi olennaisten kysymysten ratkaisuun ja visioiden totetutumiseen, tai olla mukana edistämässä 3D-kaupunkimallien ja digitaalisten kaksosten laaja-alaista hyödyntämistä, ja nähdä ensimmäisenä tulevaisuuden ratkaisut.

Tulevaisuustyöpaja toteutetaan virtuaalisesti, joten siihen voi liittyä mistä tahansa.