• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:20.6.2023

Geomob Finland Oulussa marraskuussa – Call for Presentation

Kiinnostaako sijaintitietojen hyödyntäminen ja location intelligence? Onko sinulla mahtava sijaintitietoon perustuva idea, jonka haluaisit esitellä muille? Tai ehkä etsit uusia ideoita tietyn ongelman ratkaisemiseksi tai liiketoiminnan parantamiseksi ”sijaintitietotwistillä”?

You are currently viewing Geomob Finland Oulussa marraskuussa – Call for Presentation

Location Innovation Hub järjestää 9.11.2023 iltapäivällä Oulussa Geomob Finland -tapahtuman. Rento tilaisuus antaa mahdollisuuden esitellä ideoita ja innovaatioita muille aiheesta kiinnostuneille. Etsimme parhaillaan esiintyjiä tapahtumaan – olisitko se juuri sinä? Ehtomme on, että esittelemäsi käyttötapaus tai innovaatio liittyy sijaintitietoon ja sen hyödyntämiseen, ja että esitys innostaa kuuntelijoita aktiiviseen keskusteluun esitysten jälkeen järjestettävässä verkostoitumistapahtumassa. Esitystapa on muuten vapaa. 

Tämä on kaikkien aikojen toinen Geomob Finland -tapahtuma. Ensimmäinen tilaisuus Helsingissä oli menestys, ja se houkutteli kuulijoita eri kokoisista yrityksistä, yliopistoista ja tutkimuslaitoksista. 

Tilaisuus on täysin englanninkielinen. 

Kuvaile esitysideasi ja lähetä se Location Innovation Hubin Oulun aluetoimistoon 15.9 mennessä: Jussi Kangasoja tai Kimmo Paajanen, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@oamk.fi