• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:13.6.2022

Pääkirjoitus: Kolmekymppisestä Positio-lehdestä tuli moderni verkkolehti

Kolmekymmentä vuotta sitten olin juuri saanut ala-asteen päätökseen ja juhlin alkavaa kesälomaa. Lomalla oli varmasti edessä mökkeilyä ja partioleiri. Samaan aikaan kollegani Maanmittauslaitoksella olivat luoneet jotain uutta. Talvella oli ilmestynyt ensimmäinen Positio-lehti. 

Kirjoittaja

Kuva: Siiri Kivekäs

Kolmekymmentä vuotta myöhemmin me molemmat olemme kasvaneet aikuisiksi ja löytäneet toisemme. Minä saan kävellä kollegoiden jalanjäljillä ja jakaa paikkatiedon ilosanomaa.

Kuten kaikki kolmekymppiset, myös Positio haluaa uudistua ja löytää oman polkunsa. Se arvostaa juuriaan ja kiittää vanhempiaan koko sydämestä, että se on juuri sellainen kuin on.

Modernina kolmenkymppisenä se on kuitenkin kuullut monista Internetin hyödyistä. Siksi sekin haluaa täysillä mukaan. On siis aika hypätä uuteen, nyt se on verkossa! Ja toki saavutettavissa niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykälläkin!

Positio on halunnut valmistautua hyppyyn hyvin. Siksi se on kevään aikana ollut vähän hiljainen ystäviensä suuntaan. Nyt se kuitenkin kesän kynnyksellä haluaa huutaa sydämensä kyllyydestä: ”Katsokaa minua! Minä olen täällä!” 

Se on ylpeä uudesta modernista ilmeestään ja laadukkaista jutuistaan. Se toivoo, että ystävät viihtyvät sen parissa ja sillä on aina jotain uutta annettavaa heille. 

Sinä rakas lukija olet Position paras ystävä. Toteuta siis sen toive ja käy tutustumassa uudistuneeseen lehteen osoitteessa www.positio-lehti.fi. Uusia juttuja tulee joka viikko lisää ja vanhojakin on luettavissa lähes kymmenen vuoden ajalta.

Antoisia lukuhetkiä verkkolehden parissa ja mukavaa kesää!