• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:28.4.2021

Geoinformatiikan tutkimuspäivät ovat täällä taas

You are currently viewing Geoinformatiikan tutkimuspäivät ovat täällä taas

Geoinformatiikan yliopistoverkko (FIUGINET) järjestää vuosittaiset Geoinformatiikan tutkimuspäivät 4. ja 5. toukokuuta 2021 verkkokonferenssina. Kahden päivän tapahtuma on jaettu kahteen iltapäiväosuuteen tiistaina ja keskiviikkona. Esitykset käsittelevät eri organisaatioiden tutkijoiden ajankohtaisia töitä, joissa on hyödynnetty paikkatietoaineistoja ja -järjestelmiä.

Aika: 4.5.-5.5.2021
Paikka: Zoom
Kieli: englanti

Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa älykäs maatalous, maaperän kosteuden mallintaminen vuoristotundralla, maaperän ja maankäytön tiedot vesistöalueiden simulointi- ja ennustejärjestelmissä, kestävä kaupunkikehitys ja paljon muuta.

Mukana ovat Itä-Suomen, Turun, Oulun, Jyväskylän, Vaasan ja Tampereen yliopisto, Aalto-yliopisto, sekä Suomen ympäristökeskus, Luonnonvarakeskus, Ilmatieteenlaitos ja Maanmittauslaitos.

Ilmoittautuminen on auki vielä 30.4. asti. Kokouksen linkki lähetetään rekisteröityneille osallistujille. Ohjelma on päivitetty valmiiksi ja se löytyy täältä.