• Artikkelin kategoria:Tiedotteet
  • Artikkeli julkaistu:28.6.2021

Etsimme yhdistykseemme tapahtumakoordinaattoria

You are currently viewing Etsimme yhdistykseemme tapahtumakoordinaattoria

Haemme GeoForum yhdistykseen tapahtumakoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan koulutuksia ja tapahtumia.

GeoForum on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka kokoaa yhteen merkitykselliset sidosryhmät. Yhdistys kehittää yhteistyötä paikkatietoalan ja paikkatietoja käyttävien organisaatioiden; yritysten, julkishallinnon, opetus- ja tutkimuslaitosten kesken.

Oletko jo kerryttänyt kokemusta tapahtuma-alan tehtävistä ja haluaisit edistää kanssamme GeoForumin menestystä koulutus- ja tapahtumatoiminnan osalta? Hae mukaan GeoForum yhdistyksen sihteeristöön!

Tehtävään sisältyy tilaisuuksien suunnittelua, koordinointia, toteutusta, käytännön järjestelyitä, markkinointia ja budjetointia sekä yhteistyötä niin verkoston sisällä toimivien kuin ulkopuolistenkin tahojen kanssa. Vastuullasi on myös yhdessä muun tiimin kanssa koulutus- ja tapahtumatoiminnan ja niiden prosessien kehittäminen.

Työssä tarvitaan osaamista tapahtumien järjestämisestä ja markkinoinnista sekä ymmärrystä tapahtuma- ja/tai koulutusliiketoiminnasta. Etsimällämme henkilöllä on ymmärrys tapahtumaprosessissa tarvittavista järjestelmistä ja työkaluista. Henkilöltä edellytetään korkeakoulututkintoa, itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. 

Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätön, sillä työhön liittyy paljon sekä suullista että kirjallista viestintää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa saat vastuuta ja pääset kehittymään tapahtuma- ja koulutusalan asiantuntijana. Pääset myös osaksi tiimiä, jossa toisiamme tukien ja yhdessä kehittäen tähtäämme onnistuneisiin lopputuloksiin.

Työaika on sovitettavissa hakijan toiveiden mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Ensisijaisena työskentelypaikkana on Maria 01 -kampus, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Juha Saarentaus, +358 400 413 025 tai etunimi.sukunimi@geoforum.fi

Haethan tehtävää viimeistään 26.8.2021 mennessä.